‘Ieder kind verdient het om maximale kansen te krijgen om zich te ontwikkelen.’

Als onderwijsadviseur ben ik gespecialiseerd in het motiveren en verbinden van mensen. Het is mijn kracht om de verbinding te laten ontstaan tussen beleid en uitvoering. Ik ben dan ook graag werkzaam op deze niveaus. In elke opdracht is het mijn doel om mijn klanten of coachees zelfstandig een stap verder te laten komen  Door mijn enthousiasme en bevlogenheid krijg ik mensen in beweging.

Als ouder-kinderzorg verpleegkundige heb ik veel ervaring opgedaan in achterstandwijken. Hier ondervond ik aan den lijve de verminderde ontwikkelingskansen voor jonge kinderen. Na tien jaar in de gezondheidszorg werk ik sinds 12 jaar als Onderwijsadviseur Jonge Kind, voornamelijk in de regio Twente. Met mijn eigen adviespraktijk ben ik sinds medio 2015 werkzaam in het vakgebied ‘Het Jonge Kind’. Als onderwijsadviseur heb ik veel ervaring opgedaan in het vormgeven van VVE beleid, zowel bij gemeenten als voorschoolse organisaties. In mijn werk leg ik voortdurend de verbinding tussen beleid en praktijk. Daarom geef ik regelmatig trainingen over opbrengstgericht werken, spel, Piramide en begeleid ik VVE-coaches. In de rol van projectmanager heb ik ervaring opgedaan met het verbinden van mensen, coördineren en doelen stellen. Ik beschik over voldoende bagage om mensen te stimuleren.

In 2013 heb ik de opleiding ‘Hoger Management’ gevolgd en een onderzoek gedaan naar “Het verbeteren van de samenwerking binnen een team”. Dit samen met mijn opleiding ’Teamcoaching’ heeft er toegeleid dat ik tijdens groepsprocessen altijd probeer om mensen zelf bewust te laten worden van hun gedrag en veranderingsvermogen.

Een belangrijke drijfveer in mijn werk is het leveren van een positieve bijdrage aan de kansen van jonge kinderen in onderwijs. Jonge kinderen zijn het meest kwetsbaar en ieder kind verdient het om maximale kansen te krijgen om zich te ontwikkelen.

Hier kunt u mijn Curriculum Vitae bekijken

annelenevanschie